Andelsboliger.net

Find andelsboliger.

Andelsbolig til salg i Odense NV

64 m2 andelsbolig i Odense NV til salg

Rækkehus i bofællesskab

Velkommen til dette skønne rækkehus beliggende i det idylliske Villestoftehegnet Andelsboligforening. Det veldrevne bofællesskab består af i alt 20 boliger, der ligger omkring det store fælleshus.

Boligen er 64 kvm. samt 38 kvm. kælder.

Ved ankomst mødes du af en indbydende forhave, der leder dig til hoveddøren. Entreen er rummelig og praktisk med flisebelagt gulv. Til venstre finder du toilet med bad. Fortsætter du ind i boligen, åbner et lyst og rummeligt køkken sig op. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine og et nyt induktionskomfur. Ved spisebordet er der altid morgenlys til kaffen og en terrassedør giver adgang til en dejlig have, perfekt til udendørs ophold om sommeren.

Bevæg dig op ad trappen og oplev en lys stue med højt til loftet og et imponerende loftsvindue, der spreder naturligt lys. Stuen giver desuden udsigt til de grønne fællesarealer. Går du til højre ved trappen kommer du ind i et stort lyst værelse, der kan bruges som soveværelse eller et stort børneværelse.

Fra køkkenet fører en trappe ned til underetagen der rummer to gode værelser. Det ene værelse kan fungere som et behageligt gæsteværelse, mens det andet er velegnet som kontor. Begge værelser har store vinduer med massere af lys og udkig til haven.

*Andelsforeningen byder på:*

- Stort fælleskøkken og spisesal, der benyttes til fællesspisning i hverdagen og også kan benyttes til store private arrangementer.
- Smukke fællesarealer...