Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Andelsbolig til salg, Odense SØ, Kirsebærgrenen 155

Kirsebærgrenen 155, 5220 Odense SØ
 • Andelsbolig til salg
 • 72 m2
 • 901.987 kr.
Andelsbolig til salg, Odense SØ, Kirsebærgrenen 155
Kirsebærgrenen 155, 5220 Odense SØ
 • Andelsbolig til salg
 • 72 m2
 • 901.987 kr.
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Andelsbolig til salg, Odense SØ, Kirsebærgrenen 155

Fakta

Vis på kort
 • 762314
 • 72 m2
 • 1.9.2024
 • 901.987 DKK
 • 1.863 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Indflytningsklar andel i bofællesskab

Indgang til andelen sker gennem den hyggelige glasgang, hvor tomatplanter trives og bofællerne mødes. Man træder direkte ind i et funktionelt køkken-alrum, der rummer et gult køkken, et udtræks-trappeskab med rigelig opbevaringsplads, plads til spisebord samt en hyggekrog. En terrassedør fører ud til en dejlig have med træterrasse. Udover de nyligt anlagte højbede, er der solbær-, hindbær-, blåbær-, og stikkelsbærbuske, en rabarber og et stort jordbærbed. En dejlig overskuelig have, som ikke kræver megen pasning. Op ad trappen til 1. salen er der en repos, hvorfra der er indgang til både soveværelse og badeværelse. Soveværelset rummer en dobbeltseng og et 3.60m langt klædeskab. Badeværelset er udstyret med bruseniche med foldedøre, håndvask med badeværelsesmøbel, samt et lille skab over toilettet. Fra reposen kan man via den nybyggede trappe fra 2023 gå op til den hyggelige hems på ca. 17kvm med skråvægge. Hemsen er udstyret med et Velux vinduer til hver side, hvilket giver et flot lysindfald hele dagen, og er blevet brugt som sofastue med kontorplads og opbevaring.

Andelen er blevet renoveret i 2021. Gulvene i hele andelen står flotte og lyse, eftersom de er blevet slebet og har fået lud- og oliebehandling. Desuden er væggene i stueetagen blevet fuldspartlet og filtet. Ligeledes er køkkenet blevet renoveret med flotte egetræsgreb på alle låger og skuffer, egetræsbordplade, vask og armatur, opsat hvide fliser og udskiftet alle hårde hvidevarer.

Til andelen hører et kælderrum, der forefindes i bofællesskabets fælleshus. Der er desuden også adgang til fælles værksted og vaskeri. I fælleshusets stueetage er der spisesal og stort køkken, hvor der er fællesspisning 3 gange om ugen. På 1. salen i fælleshuset er der mulighed at spille pool, træne i det lille fitnessrum eller se tv i sofaarrangementet. På 2. salen er der et legerum for børn samt et gæsteværelse, der kan frit kan lånes.

Bofællesskabet råder også over en stor og dejlig fælleshave med legeplads, frugttræer, buske, og blomster hvor børn og voksne kan mødes i et uformelt samvær, og som i hverdagen ofte er bofællesskabets samlingspunkt.

Information og data

Denne bolig til salg ligger på Kirsebærgrenen i Odense SØ. Odense SØ har postnummeret 5220, og ligger i kommunen Odense, som ligger i Odense. Boligen er i alt 72 m2. Boligen er ledig fra 1.9.2024. Boligydelsen er 1.863 kr. per måned. Salgsprisen for boligen er 901.987 kr..