Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Andelsbolig til salg, Munkebo, Elmevænget 1

Elmevænget 1, 5330 Munkebo
 • Andelsbolig til salg
 • 86 m2
 • 372.648 kr.
Andelsbolig til salg, Munkebo, Elmevænget 1
Elmevænget 1, 5330 Munkebo
 • Andelsbolig til salg
 • 86 m2
 • 372.648 kr.
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Andelsbolig til salg, Munkebo, Elmevænget 1

Fakta

 • 762614
 • 86 m2
 • 3
 • 1.9.2024
 • 372.648 DKK
 • 5.170 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Lækkert treværelses hus

Elmevænget 1 er et enkeltstående hus i en andelsboligforening på samlet 10 huse. Boligerne er opført i 2006. Foreningen har en sund økonomi, og det er nogle skønne mennesker som du skal bo sammen med.
Vi har været nødsaget til at flytte, da jeg har fået arbejde på Sjælland, og vi er kede af at forlade vores skønne naboer.

Om huset
Boligen indeholder to værelser, en stue, et køkken, et badeværelse med brusekabine og et bryggers, som er fordelt på 86 m2. Se eventuelt skitsen over plantegningen. Dertil er der carport, skur og loftrum. Der er ligeledes en skøn have til huset og terrasse med direkte adgang ud til. Du har massere mulighed for at sætte dit eget præg på haven og terrassen, og du står kun for vedligeholdelse af din egen andel, samt den fælles vej. Du kan læse mere om dette i husorden på linket nedenfor.
Huset er placeret i en vis højde, der mindsker risikoen for oversvømmelser og vandskader grundet oversvømmelser.
Med huset følger også hårde hvidevarer (køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine) og havemøbler.
Gulvet i stuen og det store værelse vil blive høvlet før overtagelse.

Beliggenheden
Huset er placeret mellem Kerteminde fjord og Odense fjord, hvilket giver dig nogle skønne naturomgivelser. Hetil kan du gå en tur til Munkebo Bakke via den hyggelige sti, som du kan se på billedet med tallet 2. Tallet 1 på samme billede illustrerer placeringen af fodboldbanen og basketballbanen, som kan benyttes af dig og evt. dine børn.
Der er mulighed for at holde hund, kat og andre kæledyr, så du kan også få nogle gode gåturer med mine kæledyr. Dertil ligger der også en dejlig hundepark kun 15 minutters gågang væk, se gerne billedet med kortet og tallet 1. Tallet 1 illusterer hvor hundeparken ligger. Du kan få flere informationer om hundeparken på facegruppen Munkebo Hundepark.
Der er også gode transportmuligheder med bus, da stoppestedet Rastepladsen ligger 5 minutters gågang væk. Herfra kører busserne 151, 152, 153 og enkelte skolebusser, så dit barn kan komme sikkert til og fra sin skole, uanset om den er placeret i Odense, Kerteminde eller selve Munkebo.
Har du bil, kan du komme til Munkebo bycenter på 10 minutter. Her finder du bl.a. Netto, Coop 365, Spar og Matas. Omkring 15 minutter væk i bil finder du Rema1000. Bussen kører også forbi bycenteret og Rema1000. Hvis du er på cyklen, er dine indkøbsmuligheder kun en frisk cykeltur væk.

Om foreningen
Foreningen består af 10 huse med en gennemsnitlig alder på ca. 55 år. Foreningen har en bestyrelse som består af en formand, næstformand, en kassér og en suppleant. Der er generalforsamling én gang om året i foråret. Det er på generalforsamlingen at der vedtages ændringer i husorden og vedtægterne. Hvert hus har 1 stemme og alle stemmer tæller lige meget. Hvis en ændring skal foretages, skal en vis andel af foreningens medlemmer godkende ændringen. Andelen af medlemmer er varierende afhængig af ændringens væsentlighed. Dog betyder det, at ændringer ikke foretages uden din samtykke, givet du deltager i generalforsamlingen.
Det er samtidig foreningen som står for vedligeholdelse og udskiftning af tage, samt udskiftning af vinduer og udvendige døre i huset, givet det kan påvises at skaden ikke er forvoldt af dig selv med villige eller af et kæledyr.
Foreningen har får år tilbage besluttet, at alle huse skal have fjernvarme i stedet for det nuværende gasanlæg. Hvis planen holder, vil alle foreningens huse have fjernvarme inden udløbet af år 2024.
I foreningen afholdes der sommerfest, hvor man kan komme sine naboer nemmere ved. I år afholdes sommerfesten i august.

Ønsker du flere informationer kan du finde dem på vedtoften dk.

Om dig
Vi søger dig, som kan flydende dansk, da det er nødvendigt for at kunne kommunikere med dine kommende naboer. Det er nemlig ikke alle, som kan andre sprog i foreningen.

Overtagelse af huset er 1. september 2024, og det er muligt at få en fremvisning ved interesse.

Information og data

Denne bolig til salg ligger på Elmevænget i Munkebo. Munkebo har postnummeret 5330, og ligger i kommunen Kerteminde, som ligger på Fyn. Boligen er i alt 86 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen er ledig fra 1.9.2024. Boligydelsen er 5.170 kr. per måned. Salgsprisen for boligen er 372.648 kr..